Smrt hvězdy Tváře (†29): Záhadné okolnosti a odložený pohřeb!

Jan Kratochvíl (Tvoje tvář má známý hlas) 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. září 2019 10:42

Show Tvoje tvář má známý hlas přišla o výraznou postavu! Zemřel vlásenkář Jan Kratochvíl (†29), který vystupoval také jako travesti umělec pod pod pseudonymem Stacey Lyn Gold!

Diváci sice Jana Kratochvíla na jevišti Tváře vidět nemohli, přesto se nesmazatelně zapsal do historie oblíbené show, když se podílel na některých proměnách soutěžících.

Zvěsti o skonu iluzionisty, herce, vizážisty, vlásenkáře a maskéra se objevily na sociálních sítích už ve čtvrtek.

„Většinou mám na všechno co říct. Většinou se snažím realitu zlehčovat a otáčet ji do humoru. Před chvílí mi došlo úplně všechno. Slova, dech, ... Ať byl jaký byl... V tom, co dělal, byl skvělej, bezkonkurenční. Prožili jsme toho spolu hrozně moc," uvedl na Facebooku člověk, který Jana Kratochvíla znal víc než deset let.

Příčina jeho smrti zatím sice není jasná, ale spekuluje se, že v ní sehrály roli drogy Sousedé vizážisty dokonce naznačili, že by mohlo jít o sebevraždu. Jeho tělo bylo nalezeno u něj v bytě, když jeho přátelé zburcovali hasiče, protože se jim Jan dlouho neozýval.

O tom, že v příčině úmrtí existují otazníky, nasvědčuje i pravděpodobný termín Kratochvílova pohřbu. „Poslední rozloučení s Honzíkem (Stacey) proběhne s největší pravděpodobností po dohodě s jeho rodinou veřejně, v termínu 9.10. v Praze," prozradil na facebooku Janův známý.

To by ovšem znamenalo, že k tomu dojde až za dva týdny. Je tedy pravděpodobné, že mezitím ještě bude provedena pitva.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Jan Kratochvíl (Tvoje tvář má známý hlas) úmrtí