Plekanec tlačil na rozvod? Kamarád promluvil o možné motivaci!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 16:18

Měl to být Tomáš Plekanec, kdo ze zištných důvodů tlačil na urychlené vyřešení sporů s Lucií Vondráčkovou. Najednou je ale všechno jinak. Lidé z okolí sportovního páru, který hokejista tvoří s tenistkou Lucií Šafářovou, tvrdí něco jiného.

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Tomáš Plekanec sice před časem připustil, že se rozvod s Lucií Vondráčkovou vyřeší během pouhého měsíce, ale i on sám se nejspíš divil, co se tento týden semlelo. Manželé zveřejnili společné prohlášení o ukončení sporů a hned se začalo spekulovat, co k nečekanému zvratu vedlo.

Podle serveru blesk.cz za tím mohl být hokejistův plán oženit se s nynější partnerkou Lucií Šafářovou dřív, než přijde na svět jejich první společný potomek. Bývalá tenistka má termín porodu zhruba v polovině prosince. Lidé z okolí sportovního páru ale tvrdí, že je to úplný nesmysl.

„Má ji moc rád, opravdu, změnila mu život, ale po tom, co prožil v průběhu posledního roku, rozhodně žádné myšlenky na ženění momentálně nemá,“ řekl extra.cz známý hokejista. Víceméně to samé prý serveru tvrdili i další lidé, co mají k páru blízko.

Zůstává tedy otázkou, co dopomohlo k tomu, že Plekanec a Vondráčková najednou našli společnou řeč. Obě strany sporu totiž o detailech dohody mlčí, není ani jasné, zdali už došlo k rozvodu. Herečka a zpěvačka se sice dnes objevila v médiích, ale situaci dále nijak nekomentovala.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková