Lucie Vondráčková narovinu: Kanada? Nelituju! Jen jsem zjistila, že…

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 14:22 | Aktualizováno: 27. září 2019 21:21

Lucie Vondráčková poprvé po zásadním oznámení o ukončení rodinných sporů s Tomášem Plekancem promluvila, mimo jiné i o jejich společném životě v zámoří. Co herečka a zpěvačka zjistila během pobytu v Kanadě?

Poprvé od chvíle, co s manželem Tomášem Plekancem oznámili ukončení sporů, promluvila Lucie Vondráčková pro tuzemská média. Konkrétně vystoupila na vlnách Českého rozhlasu v pořadu Blízká setkání, kde poodkryla své plány, ale pohovořila také o vztahu, který podle všeho skončil rozvodem.

Ve vysílání kupříkladu oznámila pozvolný návrat na prkna, co znamenají svět. „Vlastně se teď do toho divadla vracím, myslím si, že nastal čas,“ nechala se slyšet všestranná umělkyně, která herecké řemeslo považuje za grunt. Před lety však divadlo kvůli Plekancovi odpustila.

„Já jsem měla velký štěstí na divadle a pak jsem vlastně k těm třicátým narozeninám, kdy jsem jako se rozhodla, že teda odjedu za láskou, tak jsem vlastně všechny ty divadelní věci utnula. Věděla jsem, že když chceš jet za někým, koho máš ráda, jedeš na druhý konec světa, tak prostě nemůžeš mít všechno. Takže to divadlo šlo stranou,“ vysvětlila Vondráčková.

Stěhování do Kanady a odchodu z jeviště nelituje. „Ne, určitě ne, protože já jsem v Kanadě zažila úplně neuvěřitelný věci, který může žena zažít. Měla jsem tam dvě děti a je to vlastně úplně jiná, desetiletá etapa mého života,“ řekla na vlnách ČRo s tím, že z toho pro ní plyne i jedno velké poučení.

„Jenom jsem zjistila, že je dobrý žít teď a tady. Já jsem předtím vždycky byla takový plánovač, že jsem si plánovala věci dopředu, a ten život mě naučil, že není opravdu nic legračnějšího pro osud, který pro vás nějakým způsobem běží tam nahoře, než si plánovat, protože všechno stejně bude úplně jinak,“ má jasno herečka a zpěvačka.

Na připravovaný velký profesní comeback už se podle svých slov intenzivně připravuje. „Trošku jsem načerpávala už od léta jako divák, protože jsem chtěla vědět, co se tady děje, kam se divadlo posunulo. Chtěla jsem vidět různý představení, který mi předtím unikaly. A teď to vypadá, že se zase ponořím do divadla. Už se moc těším,“ vzkázala divákům.

Témata: Lucie Vondráčková