Kateřina Brožová a nový chlap? Karty nelžou!

Brožová, Kateřina 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 13:03 | Aktualizováno: 26. září 2019 16:19

Po rozchodu s Jaromírem Soukupem zůstala Kateřina Brožová nezadaná, teď ale věří, že se období samoty chýlí ke konci. Populární herečka si nechala vyložit karty, které jí prozradily, jak to bude s novým partnerem.

Kateřina Brožová je po rozchodu s miliardářem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem stále nezadaná, ačkoliv se nedávno svěřila, že na nedostatek nápadníků si stěžovat nemůže. Nyní podle serveru ahaonline.cz připustila, že to snad konečně s nějakým mužem vyjde.

„Karty mi ho předpovídají,“ prozradila oblíbená herečka Blesk TV Magazínu. „Jen doufám, že si dá ještě chvíli čas. Aspoň než skončí Tvář, protože teď nevím, jak bych to stíhala,“ dodala na závěr jedno stručné a jasné přání.

Jednapadesátiletá Brožová se ctitelům před časem ukázala bez make-upu, v posledních týdnech se naopak objevuje neustále nalíčená, a to takovým způsobem, aby připomínala jiné osoby. Je totiž jednou ze soutěžících v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Populární herečka před časem potvrdila rozchod s miliardářem Soukupem, s nímž tvořila pár od roku 2013. Od roku 1997 byla vdaná za podnikatele Zdeňka Tomana, s nímž má dceru, manželství ovšem vydrželo jen sedm let.

Témata: Kateřina Brožová