Jakub Prachař po rozchodu: Flirt v TV!

Jakub Prachař obhlíží výbavu pro miminko? 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 12:30 | Aktualizováno: 26. září 2019 23:11

Jakub Prachař řádí po rozchodu s manželkou Agátou jako utržený ze řetězu, činí se především na televizních obrazovkách. Nejprve chtěl vítat svobodu, teď dokonce flirtoval s jednou ze soutěžících.

Ani Jakub Prachař stále oficiálně nepotvrdil, že jeho manželství je v troskách, v televizi se ovšem činí takovým způsobem, že o tom není pochyb. Nedávno se vyptával na „vítání svobody“, teď si podle serveru expres.cz neodpustil flirt v pořadu Take Me Out.

Oblíbený moderátor se dal před kamerami do řeči s modelkou Denise Ayverdi, bývalkou MMA zápasníka Karlose Vémoly. Prachař skoro zapomněl, že o soutěžící ženy se v show uchází někdo jiný.

„Denisko, ty ses dneska rozjela. Že bychom se potkali na Hradčanský ve večerce i s Mirkem dohromady,“ navrhoval vnadné soutěžící, která však Jakubovy sympatie zcela neopětovala. „Klidně, můžeme být kamarádi třeba…,“ odvětila.

Prachař se ale nedal. „Ve večerce bychom si koupili mraženou pizzu, rohlíky, to ty miluješ podle mě. Pak bychom si koupili krabicové víno, jak to máme rádi, a smíchali to s nějakou limoškou,“ líčil herec a moderátor svůj plán. Jakuba musel utnout až kolega, který si uvědomoval, že jinak by se pořad nikam neposunul.

Témata: Jakub Prachař