Proč Plekanec spěchal na rozvod? ZÁSADNÍ ODHALENÍ!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 8:23 | Aktualizováno: 27. září 2019 22:23

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková tento týden zničehonic zakopali válečnou sekeru, a tak se nejde zbavit dojmu, že jeden z nich na urovnání sporů bezpochyby spěchal. Jaký důvod k tomu mohl mít známý hokejista?

„Možná se rozvod vyřeší za měsíc, kéž by, ale tomu moc nevěřím,“ říkal v rozhovoru pro MF Dnes Tomáš Plekanec. A opravdu je to tady… Hokejista a Lucie Vondráčková tento týden oznámili, že se dohodli na ukončení sporů, proslýchá se tedy, že se definitivně rozvedli. Co za náhlým zvratem vězí?

Podle serveru blesk.cz za tím může být Plekancův plán oženit se s nynější partnerkou Lucií Šafářovou dříve, než přijde na svět jejich první společný potomek. Jak stars24.cz již informoval, tenistka tímto směrem hokejistu popichovala na nedávné akci pro děti.

Šafářová přitom ještě v létě neskrývala obavy, které v ní vyvolala právě rozvodová bitva jejího partnera s Vondráčkovou. Nastávající maminka se dokonce nechala slyšet, že Plekancovi už řekla, že po tom všem si ho nikdy nevezme.

Těžko říct, zdali ale nešlo spíš o humornou vsuvku. Tak jako tak, na přípravu případné svatby sportovnímu páru moc času nezbývá. Tenistka má totiž termín porodu už v polovině prosince.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková