Plekanec jen kvete! Copak s ním Šafářová udělala?

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 18:35

Tomáš Plekanec se vedle tenistky Lucie Šafářové, nastávající maminky jeho třetího potomka, mění k nepoznání, čehož si všímají nejen hokejoví fanoušci. Všichni se sborově ptají, co s ním jeho partnerka provedla.

Tomáš Plekanec se vedle Lucie Šafářové, s níž čeká dítě, které by mělo přijít na svět zhruba v polovině prosince, mění k nepoznání. Zatímco během předchozího vztahu působil dost odtažitě, na veřejnosti se objevoval jen sporadicky a na sociálních sítích nebyl moc aktivní, najednou se svět obrátil naruby.

Podle expres.cz už se hokejista neschovává před lidmi, učí se s Instagramem, kam dává stále více momentek ze svého života. Dříve přitom dle serveru nikam nechodil, sebe či manželku nefotil ani netočil na internet.

Vysvětlení je jednoduché. Z Plekance čiší zamilovanost, jeho pohled mluví podle zmíněného webu za vše. Navíc má dnes na prezentování sebe sama více času než v dobách, kdy byl opravdu špičkovým hráčem nastupujícím v zámořské NHL.

Jak vás stars24.cz již informoval, Plekanec se vedle Šafářové také častěji směje. Teď má navíc další důvod k úsměvu. Tento týden totiž s Lucií Vondráčkovou oznámili, že urovnaly všechny spory.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová