Monika Absolonová lže? Neslýchané nařčení!

Absolonová, Monika

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 17:51

Monika Absolonová nechyběla na včerejším křtu nové desky zkušenější kolegyně Evy Pilarové, po něm si ale vyslechla na sociální síti neslýchané nařčení. Jeden z přítomných fanoušků ji obvinil ze lži.

Letošní jubilantka Eva Pilarová včera křtila novou desku a popřát jí dorazila kupříkladu Jiřina Bohdalová. Hostem byla i mladší kolegyně Monika Absolonová, která se podle svých slov stala z hosta nečekaně také účinkující. Ovšem ne každý jí věřil, že jednu z písní opravdu vystřihla z místa.

„Bez přípravy? Vždyť jsem vás včera viděl, jak si to zkoušíte u piana. Proč tedy lžete?“ ozval se na Instagramu jeden z přítomných fanoušků. Oblíbenou zpěvačku tím ale pořádně dopálil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Zář 24, 2019 v 7:55 PDT

 „Ano, ukazovali mi tóninu, protože neumím noty, tak mi to kluci ťukli, ale aranžmá jsem slyšela poprvé až s diváky,“ přiznala Monika. „Před každým koncertem je zvuková zkouška, abyste slyšel sebe a kapelu, tu jsem neměla, píseň v tomto provedení jsem, stejně jako diváci, slyšela poprvé,“ pokračovala.

Na závěr připojila jasný vzkaz pro muže, který si do ní neváhal rýpnout. „Nicméně to, že mám zpívat, mi bylo řečeno v momentě, kdy jste mě viděl u piana. Buďte tak laskav a neosočujte mne z toho, že lžu!“ vzkázala Absolonová za vytrvalé podpory řady svých příznivců.

Témata: Monika Absolonová Eva Pilarová