Emanuele Ridi: Po rozchodu vážné zdravotní potíže!

Emanuel Ridi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 13:16 | Aktualizováno: 25. září 2019 20:28

Emanuele Ridi právě neprožívá zrovna nejlepší období v životě. Po nedávném rozchodu jej doběhly vážné zdravotní potíže. Populární televizní kuchař z Itálie si kvůli nim musel nechat zajít chuť na řadu svých oblíbených jídel.

Jsou to dva měsíce, co Emanuele Ridi a jeho někdejší taneční partnerka ze StarDance Lucie Hunčárová oznámili rozchod. Oblíbený televizní kuchař se za několik následujících týdnů změnil k nepoznání. Jak přiznal, je za to zodpovědné jeho zdraví.

„Zhubl jsem, ale bohužel ne sportem. Měl jsem velké zdravotní problémy, které mě dohnaly až do nemocnice. Žaludek, játra, střeva, všechno špatně,“ prozradil serveru blesk.cz a připustil, že roli ve všem mohl hrát právě i nedávný rozchod.

„Byl jsem v obrovském stresu, jak už v soukromém životě, tak pracovním. Otevřel jsem nový podnik, což bylo opravdu náročné a hodně jsme si všichni mákli,“ konstatuje kuchař, který teď rozhodně nemůže vařit, co si zamane.

Lékaři jsou na něj totiž velice přísní. „Mám přísnou dietu, nesmím vůbec žádný alkohol ani víno, nic smaženého, vše jen na vodě a lehké zeleninové přílohy. Nemohu ještě běhat, ale věřím že se to brzy spraví, protože běhám velmi rád,“ dodal Ridi.

Témata: Emanuel Ridi