Vondráčková a Plekanec: Rozvod? Hokejista měl jiné představy!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 12:39 | Aktualizováno: 25. září 2019 15:00

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec dali podle všeho tento týden definitivní razítko na rozvod, který se vlekl od loňského léta. Oba si bezpochyby oddechli, že je bitva u konce. Zvlášť když hokejista měl údajně trochu jiné představy.

O vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem mluvila Lucie Vondráčková jako o lásce na první pohled. Lásce, za kterou se tento týden definitivně zavřely dveře. Hokejista a zpěvačka oznámili, že ukončily spory, podle všeho došlo k rozvodu, který se vlekl od loňského léta. Obě strany ale o dalších detailech zarytě mlčí.

Krach hvězdného manželství se logicky opět rozebírá, už loni v září o důvodech narovinu promluvila dvojnásobná maminka. „Tomáš si asi představoval společný život jinak. Respektuji to a chápu. Cesty dvou lidí se můžou rozejít,“ řekla pro Blesk magazín TV.

Paradoxně si tehdy dokonce pochvalovala, že se něco v jejím životě změnilo. „Kluci potřebují mužský vzor a Tomáš se snaží být dobrým tátou. Alespoň v něčem je rozchod dobrý. Muži přestanou zírat do svých mobilů a konečně si najdou čas pro své děti,“ konstatovala Vondráčková.

Právě péče o děti měla být velkým předmětem rozvodových sporů a mnozí se domnívají, že jeden z manželů musel ustoupit. Bylo totiž dobře známo, že Plekanec požaduje střídavou péči.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec