Čerstvě vdaná Solaříková: VZTEK... Manžel může vyprávět!

Patricie Solaříková s manželem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 25. září 2019 14:22

Patricie Solaříková se letos v létě provdala za přítele Tibora Pagáče. Oblíbená herečka nyní přiznala, že právě její manžel dobře ví, jak umí dávat průchod emocím. Nedělá to doma neplechu?

Už tři měsíce je Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) šťastně vdanou paní, za přítele Tibora se provdala koncem června na neobvyklém místě – v lese. Prakticky od té chvíle zjišťuje, že manželství není v mnoha ohledech procházkou růžovou zahradou.

V létě si nejprve stěžovala, že jí dělá problém si zvyknout na oslovení „manžel“. S touto výzvou se sice podle vlastních slov už zvládla poprat, jenže přišlo něco jiného. Oblíbená herečka před pár dny přiznala, že si ještě zcela neosvojila nové příjmení. Když se podepisuje, musí se prý pořádně zamyslet.

V rozhovoru pro server iDnes.cz nyní připustila, že manželskou idylu mohou narušovat i některé její povahové vlastnosti. „Jsem hrozný vztekloun, a když mi něco nejde, tak se vztekám o to víc a jsem naštvaná na sebe,“ práskla na sebe někdejší hvězda nekonečného seriálu Ulice.

„A vlastně i na všechny ostatní, i když oni za to nemůžou. Chudák můj tanečník to nejspíš bude mít se mnou hodně těžké. Můj muž by mohl vyprávět,“ řekla serveru herečka, která má v plán účast v projektu Roztančené divadlo.

Témata: Patricie Solaříková