Jiřina Bohdalová: Kamarádku Evu Pilarovou pořádně polila pivem!

Eva Pilarová a Jiřina Bohdalová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2019 8:35 | Aktualizováno: 25. září 2019 17:22

Zpěvačka Eva Pilarová (80) sice před nedávnem prodělala vážné zranění, přesto dokázala nazpívat nové album. Do nahrávacího studia často zamířila rovnou z nemocnice, nové CD proto příznačně nazvala Inventura těla.

Legendární zpěvačka Eva Pilarová se poslední dobou potýká se zdravotními potížemi, které zasáhly i do oslav jejích 80. narozenin. Sotva se totiž vzpamatovala z úrazu, při kterém si roztříštila rameno a zlomila kyčel, vydala se na operaci očí!

Zpěvačka loni uklouzla doma na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny. Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější! Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami. Letos pak prodělala operaci obou očí.

I přesto ale dokázala nazpívat nové album Pilarka 80 - Inventura těla. To se teď křtilo netradičně – pivem a na lodi plné hostů zakotvené na Smíchově!

Na akci nechyběla řada známých tváří. Kmotrou byla herečka Jiřina Bohdalová (88). Podle deníku Aha! přišel i kreslíř Petr Urban (59) s vnučkou a zpěvaččin léčitel Jaroslav Doubrava (60).

Ten se občas nenápadně Pilarové dotýkal, aby jí předal energii - a že to bylo opravdu potřeba! Kvůli zdravotním problémům totiž chodila o holi a do schodů ji museli podpírat!

„Vždycky mě zajímalo, jak z tak křehkého těla může vycházet takový hlas,“ přiznala na křtu Bohdalová. „Ať ti to stále skvěle pěje, to ti Bohdalka z celého srdce přeje!“ zaveršovala své přání kmotra. Spolu s Evou a moderátorem večera Alešem Cibulkou (42) pak také zazpívali hit Pilarové Rozhoupej zvony nad námi.

Oslavenkyni zazpívala i Monika Absolonová (42), která hraje s desítkami dalších kolegů ve filmu, který pro Pilarovou k jejímu jubileu jako poctu točí Česká televize. „Jmenuje se Hrom aby do tě, lásko, prásk podle jedné mé písničky,“ vysvětlila Pilarová.

Témata: Eva Pilarová Jiřina Bohdalová křest CD