Upřímná Tamara Klusová zaskočila matky: To nemyslí vážně!

Tamara Klusová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 9:22

Tamara Klusová se na sociálních sítích upřímně vyjadřuje o spoustě věcí, tentokrát ale pronesla slova, nad kterými ostatní maminky kroutí hlavou. Manželka populárního písničkáře, přiznala, že jedno ze tří dětí páru si vlastně ani nepřála.

I kdyby to byla pravda, dětem by se nemělo říkat, že si je jejich rodiče nepřáli. Tamara Klusová jako by to nevěděla. Na sociální síti, kde tato slova nejspíš zůstanou navěky, totiž přiznala, že třetí dítě přišlo jako blesk z čistého nebe, který ona sama zrovna dvakrát nevyhlížela.

„Když jsem zjistila, že čekám Jenu a vedle mě Alfréd (5 měsíců) pásl koníčky, zhroutil se mi svět. Cítila jsem v sobě obrovský strach, že to nezvládnu, že je to nadlidský úkol a že mi ‚skončí‘ jakákoliv svoboda a můj osobní prostor,“ líčí s odstupem času manželka populárního písničkáře.

Tamara připustila, že ve hře byl i potrat. „Na pár vteřin jsem dokonce přemýšlela, zda to miminko vůbec chci,“ přiznává. „Po pár minutách jsem však opět našla svojí sílu a chtěla jsem zrušit tehdejší naše plány se stavbou domu a okamžitě hledat někde podnájem domu, kam se hned dnes nastěhujeme. Prostě momentální panika,“ popisuje.

Čím si takovou reakci dnes vysvětluje? „Mít tři děti během čtyř let, dva psy a žít ve čtvrtém patře bez výtahu pro mě byla naprosto šílená představa. Po půl hodině už ale všechny moje strachy byly ta tam a já tuhle malou bytůstku milovala,“ dodala Klusová.

Témata: Tamara Klusová