Felix Slováček: Otevřeně o rozvodu s Dádou!

Felix Slováček 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 14:26 | Aktualizováno: 24. září 2019 10:06

Felix Slováček a Dáda Patrasová byli v posledních týdnech opět na ostří nože, vše rozpoutalo hudebníkovo vyjádření o zbavení svéprávnosti. Saxofonista teď popsal, kam se jejich debata o rozvodu posunula během uplynulých týdnů.

Je to už více než měsíc, co Felix Slováček pronesl překvapivá slova o tom, že chce svou ženu Dádu Patrasovou, s níž už delší dobu nežije, zbavit svéprávnosti. Vyjádření rozpoutalo další spory mezi manželi, v médiích se opět začal přetřásat jejich rozvod. Nyní to vypadá, že se situace opět uklidnila.

„Jsme v neutrální fázi, kdy se spolu bavíme, ale prakticky nic neřešíme,“ sdělil Slováček serveru expres.cz. Saxofonista pojal Patrasovou za manželku před 36 lety, společně mají syna Felixe a dceru Aničku. Hudebník ovšem poslední roky udržuje mimomanželský poměr s Lucií Gelemovou.

O desítky let mladší výtvarnice si dokonce nedávno zkoušela svatební šaty, na cestu k oltáři to ale zatím nevypadá. „Kdybychom se chtěli rozvést v klidu, určitě bychom se rozvedli, nicméně to prozatím nevypadá na klidný rozvod,“ konstatuje Felix s tím, že momentálně panuje klid zbraní.

„Myslím si, že v současné době je náš vztah ve fázi oboustranného vyčkávání,“ řekl na rovinu Slováček, kterému Patrasová před časem dokonce přednesla nabídku, jak by mělo podle jejího názoru vypadat majetkové vyrovnání mezi manželi. Společnou řeč ale evidentně stále nenašli.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová