Obrat u Karla Gotta: Na Bertramce se dveře netrhnou!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 13:13

Celé Česko netrpělivě vyhlíží zprávy o vývoji zdravotního stavu Karla Gotta, kterému se v předcházejících dnech údajně přitížilo. Nejnovější informace ale hovoří o nečekaném zvratu. Co se dělo na Bertramce o uplynulém víkendu?

Následkem akutní leukémie má Karel Gott oslabenou imunitu, kvůli které musel v uplynulých dnech odvolat účast na charitativní akci a rovněž odmítat návštěvy u sebe doma. Cestu na Bertramku plánovala např. jeho kolegyně Marta Kubišová. O právě skončeném víkendu ale bylo všechno jinak.

Podle informací serveru blesk.cz Mistr v sobotu a neděli návštěvy přijímal. Jeden z hostů mu dokonce přivezl vyhlášené pivo z právě zahájeného Oktoberfestu. Jak dokazují fotky z Gottova archivu, zrzavý mok nemocnému zpěvákovi stále chutná.

„Karel má mnichovské pivo velmi rád a věděl jsem, že mu udělá radost,“ prohlásil pro blesk.cz jeho dlouholetý německý manažer Wolfgang Kaminski, který mu nezapomněl vyřídit vzkaz od moderátora a zpěváka Floriana Silbereisena. „Milý Karle, těším se, až spolu opět budeme stát na scéně. Nenechte mne dlouho čekat,“ vzkazuje Gottovi.

Nic se ovšem nesmí přehánět, a tak není jasné, zdali nemocí oslabený Gott o víkendu přijal ještě někoho. Podobně dobré zprávy každopádně všichni slyšíme velice rádi.

Témata: Karel Gott