Hvězda Ulice v problémech: Státu dluží pořádnou pálku!

Míša Tomešová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. září 2019 11:37

Herečka a maminka Michaela Tomešová (28), která se proslavila díky seriálu Ulice, prožívá nepříjemné chvíle. Kvůli nedorozumění se dostala do problémů a má poměrně vysoké dluhy!

Muzikálová zpěvačka Míša Tomešová, která vychovává syna Kristiánka (31 měsíců) a Jonáška (13 měsíců), prozradila, že musí státu vrátit rodičovský příspěvek ve výši téměř 100 tisíc korun!

Právě když se narodil druhý syn, udělala totiž z nevědomosti jednu zásadní chybu. Zamotala se do mateřské a rodičovské dovolené a najednou měla průšvih!

„Když jsem vyčerpala rodičovskou za syna Kristiána, šla jsem na sociálku zažádat o rodičovskou na Jonáše. Tam jsem zjistila, že jsem měla už v době těhotenství převést rodičovskou na mladšího syna a na toho staršího ji vyčerpat dříve, než porodím,“ popsala Blesku svou situaci Míša Tomešová.

Až na odboru sociální se péče dozvěděla, že postupovala špatně a že musí peníze vrátit. „Chtějí zpátky rodičovský příspěvek za ten rok, co jsem ho teď špatně pobírala za staršího syna. Je to necelých sto tisíc korun,“ posteskla si herečka, která je nyní maminkou na plný úvazek.

Měla ale štěstí a na úřadě se dokázala domluvit, aby nemusela platit tak velkou částku najednou. „Naštěstí mi ale navrhli splátkový kalendář,“ dodala herečka.

Témata: Míša Tomešová