Jiří Korn: Čára přes rozpočet kvůli KARLU GOTTOVI!

Jiří Korn 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 11:17 | Aktualizováno: 23. září 2019 14:27

Jiří Korn tento týden stylově oslaví letošní 70. narozeniny velkolepým koncertem v hokejové hale, na poslední chvíli ale musel měnit plány. Produkce totiž počítala s nějakou formou účasti zpěváka Karla Gott, který se kvůli nemoci nemůže dostavit.

Jiří Korn v květnu oslavil 70. narozeniny a jeden z dárků si nadělil sám – už tuto středu se v pražské O2 aréně uskuteční monstrózní narozeninový koncert. Populární zpěvák a tanečník na něm přivítá řadu hostů, mezi kterými chtěl vidět i dalšího letošního jubilanta Karla Gotta. Plány ovšem překazila smutná zpráva z předminulého týdne.

Mistr tehdy oznámil, že trpí akutní leukémií, čímž produkci Kornova koncertu udělal čáru přes rozpočet. „Pro pana Gotta jsem zrovna nadepsal obálku, když jsem se dozvěděl tu zdrcující zprávu o jeho nemoci. Nakonec jsme se rozhodli pozvánku neodeslat,“ prozradil blesk.cz producent Tomáš Ságl.

Dle informací serveru původně dramaturgové dokonce koketovali s myšlenkou, že by si Korn a Gott společně zazpívali píseň Karel nese asi čaj. Oslavence nakonec na pódiu doplní původní interpret skladby Vilém Čok.

Osmdesátiletý Gott tedy nakonec pozvání nedostal, jelikož kvůli obavám z další infekce musel zásadně změnit svůj režim. „Jirkovi je to velmi líto, protože Karel pro něj znamená opravdu hodně,“ dodal producent Ságl.

Témata: Karel Gott Jiří Korn