Petr Novotný po roce opět na veřejnosti: Hazarduje se zdravím?!

Petr Novotný na křtu řeporyjského kalendáře 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. září 2019 8:24 | Aktualizováno: 23. září 2019 12:37

Bavič a moderátor Petr Novotný (72) má v posledních letech plno zdravotních problémů a tak se více než na veřejnosti pohyboval po nemocnicích. Teď ale udělal výjimku a ukázal se opět mezi lidmi!

Petr Novotný se poslední roky pohybuje spíše v ústraní. V roce 2013 prodělal mrtvici a před rokem absolvoval operaci prostaty, od té doby nebyl téměř vidět. Před pár dny ale s manželkou Mirkou zavítal na křest kalendáře.

První řeporyjský nástěnný kalendář pro rok 2020 se 19. 9. 2019 křtil v obřadní síni úřadu Městské části Praha-Řeporyje. Nechyběl samozřejmě jeho syn Pavel, který v Řeporyjích vykonává funkci starosty. 

Ještě před rokem si moderátor pochvaloval, že díky radám doktorů, dietě a cvičení zhubl 10 kilogramů. Od té doby ovšem zase přibral, což by pro něj mohlo být nebezpečné!

Zdá se ale, že on sám si s tím hlavu neláme! Na rautu v Řeporyjích před objektivy fotografů si dopřával obložené chlebíčky. Po celou dobu jen usmíval a vypadal velmi spokojeně! Asi po hodině odešel i s manželkou domů.

Témata: Petr Novotný Pavel Novotný