Spasitel Archie? Zoufalí Britové věří v zázrak!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 20:36 | Aktualizováno: 23. září 2019 13:14

Princ Harry a vévodkyně Meghan mají podle expertů vložit své naděje do rukou malého syna Archieho. Jedině několikaměsíční chlapec prý dokáže zlepšit jejich pověst v očích Britů. Podaří se zázrak?

Princ Harry a vévodkyně Meghan nedávno odkryli program plánované dvoutýdenní cesty do Afriky, během které navštíví Malawi, Botswanu, Angolu a následně se vrátí domů. Příznivce britské královské rodiny tehdy hodně rozezlila jedna věc – nepadla ani zmínka o malém Archiem.

Za chybu to svým způsobem považuje i expertka na královskou rodinu Ingrid Sewardová. Po vlně kritiky totiž pár ze Sussexu potřebuje zlepšit pošramocenou pověst a právě malý syn představuje v očích zmíněné dámy poslední šanci.

„Z pohledu PR a marketingu tam vévoda a vévodkyně musí ukázat Archieho. Je to pro ně poslední možnost, jak přesvědčit lidi, aby si je znovu zamilovali,“ řekla Sewardová britskému deníku Telegraph.

Podle zdrojů z okolí královské rodiny existuje velká šance, že Harry a Meghan radu poslechnou. Oba prý věří, že budou mít možnost malého syna opět ukázat světu, ačkoliv jej do oficiálního programu nezahrnuli.

Důvodem absence Archieho jména v oficiálním programu je jeho nízký věk. „Královský pár doufá, že bude možné Archieho v některé chvíli do programu zapojit, zatím je ale složité odhadovat kdy. Je mu teprve pár měsíců,“ vysvětlil královský zdroj ITV.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)