Jaromír Jágr je nezadaný? Další slova o milence!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 19:14

Jaromír Jágr by měl být po rozchodu s Veronikou Kopřivovou nezadaný, přesto čas od času mluví o tajemné milence. Legendární hokejista o ní promluvil už přinejmenším podruhé. Našel si tedy novou partnerku?

Jaromír Jágr je po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou oficiálně nezadaný, přesto nedávno mluvil do médií o milence. Jde sice jen o příměr, kterým chtěl sportovním analfabetům vysvětlit, že se musí věnovat kromě hokeje i manažerské funkci, evidentně se mu ovšem zalíbil.

Legendární hokejista jej totiž zopakoval v rozhovoru pro Sport Magazín Plus. Jágr líčil, že často dostává otázku, jak je těžké skloubit hraní s manažerskou prací. „Pro lidi, kteří si to nedokážou představit, jsem si vymyslel takový příklad o manželce s milenkou. Chlap se snaží udělat šťastnými obě. Je to ale debilní příklad. To bylo ze srandy,“ konstatuje Jágr.

Olympijský vítěz se domnívá, že jde o nevhodný příklad, protože muž by měl být partnerce věrný. „Snad to nikdo nezná na vlastní kůži s těmi milenkami! Nebo snad jo? To je tedy smutný, že si to dokáže každý představit,“ vtipkoval hokejista v rozhovoru pro magazín.

Jágr se nakonec tak zapletl, že chtěl raději změnit téma. „Ty jo, nějak jsme se do toho zamotali, pojď radši od toho pryč. Nebo radši ještě jeden doplněk k tomu. Aby se neurazily i holky, tak řeknu, že je to stejný, jako když máš manžela a milence,“ dodal na závěr.

Témata: Jaromír Jágr