Karel Gott: Dojemné setkání s nemocným Slavíkem!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 8:29 | Aktualizováno: 23. září 2019 0:47

Karel Gott musel kvůli hrozbě infekce zrušit účast na charitativní akci, pořadatelské organizaci se ovšem revanšoval už několik měsíců předem. Charitativní pracovníci nyní popsali, jak se Mistr v březnu účastnil focení speciálního kalendáře.

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, s leukémií bojující Karel Gott musel kvůli oslabené imunitě odvolat svou účast mj. na víkendové charitativní akci. „Důvodem je ohrožení pana Gotta případnou infekcí,“ vysvětlovala tehdy Blesku jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Organizace Helppes na něj ale rozhodně nezanevřela a na webových stránkách se rozhodla popsat, jak probíhalo jarní focení kalendáře s Mistrem. „Pan Gott přišel na focení ve výborné náladě. Velice ho potěšilo, že jeho partnerem pro focení je budoucí asistenční pes plemene zlatý retrívr, protože sám má doma krásnou představitelku tohoto plemene, psí slečnu Stellu,“ líčí ředitelka Zuzana Daušová.

„Jakmile jsem panu Gottovi řekla, že tento pejsek k nám přišel jako malé štěně z chovné stanice Clear Passion z Rumunska, a proto jsme mu dali jméno Drákula, ihned nám pan Gott začal vyprávět životní příběh hraběte Vlada Țepeșe, zvaného Dracula. Pan Gott Drákulovi zpíval, ten ho se zalíbením poslouchal,“ pokračovala Daušová.

Na závěr organizace nezapomněla vyslovit přání, aby se legendární zpěvák uzdravil. „Pan Gott nám bude letos moc chybět, držíme mu palce, aby se brzy uzdravil a příští rok mezi nás zase přišel!“ vzkázala ředitelka organizace.

Témata: Karel Gott