Lucie Šafářová: Poslední DÁMSKÁ JÍZDA?

Dámská jízda u Lucie Šafářové 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 21:10 | Aktualizováno: 22. září 2019 17:08

Lucie Šafářová si dopřála jednu z posledních dámských jízd před prosincovým porodem. Těhotná tenistka se na sociální síti pochlubila fotky z rodinného "babince". Bude se jej brzy účastnit i její dcera, nebo se Lucii narodí kluk?

Těhotná Lucie Šafářová si užívá poslední týdny, kdy má čas jen sama na sebe. Tomáš Plekanec byl včera na ledě se spoluhráči z brněnské Komety, a tak si tenistka mohla domů pozvat dámskou návštěvu, což řádně zdokumentovala na sociální síti.

Na Instagramu se pochlubila fotografií z rodinné zábavy, na které nechyběla trojice příbuzných. „Kdo nemiluje čas strávený s rodinou u televize?“ ptala se Šafářová fanoušků v doprovodném textu ke snímku a dočkala si několika desítek odpovědí od příznivců.

Už příští rok se možná u televize v jejím domě sejde ještě početnější dámská společnost. Kamarádka Lucie, její někdejší spoluhráčka Andrea Sestini Hlaváčková, totiž nedávno na sociální síti nechtíc naznačila, že Šafářová čeká holčičku. Ona ani její partner to ale zatím nepotvrdili.

Potvrzený je naopak termín porodu, který prozradil Tomáš Plekanec. Mělo by to být někdy v polovině prosince, takže to pro nás bude krásný vánoční dárek,“ svěřil se budoucí trojnásobný tatínek serveru NHL.com. Pravděpodobně až tehdy se dozvíme, zdali na světě opravdu přivítají holčičku.

Témata: Lucie Šafářová