Podrážděná Absolonová: Myslíte, že jsem idiot?

Monika Absolonová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 19:33

Monika Absolonová je ráda v obraze. To se dá říct opravdu doslova, jelikož si oblíbila možnost živě vysílat pro fanoušky na sociální síti. Naposledy se však během streamu stala terčem velké kritiky. Zpěvačka na ni reagovala dost podrážděně.

O tom, že se Monika Absolonová dokáže pořádně naštvat, jsme se měli možnost přesvědčit relativně nedávno. Jako dvojnásobnou maminku ji rozezlila smutná zpráva o úmrtí miminka během domácího porodu na západě Čech.

Podle webu týdeníku Sedmička se zase nedávno pustila do nepozorných řidičů – hazardérů. Když totiž sama na sociální síti živě vysílala z auta, začala dostávat od fanoušků zprávy, že by neměla sedět za volantem, pokud se dívá do mobilního telefonu. Oblíbená zpěvačka se na všechny kritiky vzápětí obořila.

„Máte pocit, že jsem úplnej idiot? Neřídím a už je to tady zase. Já prostě nevím, kterej blbec by vysílal živě a k tomu řídil. Já to jako nechápu! Já ne. Já mám dvě děti a chci být živá a zdravá,“ reagovala podrážděně. Nezapomněla ještě natočit řidiče, aby všem dokázala, že opravdu mluví pravdu.

Sama se tak ovšem neadresně opřela do řady kolegů ze šoubyznysu, kteří z místa řidiče bez většího přemýšlení vysílají. Stačí si vzpomenout např. na Agátu Prachařovou.

Témata: Monika Absolonová