Jitka Čvančarová: KRIZE ve vztahu zažehnána?

Čvančarová, Jitka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 17:27 | Aktualizováno: 22. září 2019 9:01

Jitka Čvančarová je už několik let šťastně vdaná za tanečníka Petra Čadka, ačkoliv ani jim se občas nevyhnou nějaké ty rodinné spory. Oblíbená herečka teď popsala, jak mají ve zvyku podobné krizové situace řešit.

Jitka Čvančarová patří v poslední době k těm známým osobnostem, které otevřeně mluví i o těžkých chvílích ve svém osobním životě. Herečka sdílí domácnost s tanečníkem Petrem Čadkem, spolu jsou už několik let. Logicky tak mají za sebou i pár kritických okamžiků.

„Samozřejmě zažíváme i spoustu situací, kdy spolu nesouhlasíme,“ přiznala hvězda filmu Nabarvené ptáče v zářijovém čísle magazínu Marianne. „Občas je ta argumentace i emotivní, hlavně z mé strany, protože já jsem oheň a můj muž voda,“ připouští Jitka.

S manželem Petrem ale i přes rozdílné povahy vždy najdou společnou řeč. „Ale nakonec dojdeme ke shodě, i když to někdy může být delší cesta. Ale to přece člověka posouvá, když ho ten druhý inspiruje k přemýšlení,“ vysvětlila herečka.

Díky tomu, že si byli navzájem oporou, překlenuli i těžké období, kdy každý přišel o jednoho z rodičů. „Můj manžel mi byl nezměrnou oporou. Nikdy mu nezapomenu, co všechno dokázal udělat pro mou maminku,“ dodala Čvanačarová.

Témata: Jitka Čvančarová Petr Čadek