Lucie Vondráčková zpátky v ČR: SAMOTA a...

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 13:00 | Aktualizováno: 21. září 2019 21:58

Lucie Vondráčková se po návratu do Česka může spolehnout jen na pár lidí, kteří na ní ovšem nemají vždy dostatek času. Osamělá zpěvačka v tu chvíli podle nejnovějších informací sahá po mobilním telefonu. S kým je díky němu v kontaktu?

Lucie Vondráčková byla po návratu do Česka spojována minimálně se dvěma muži, konkrétně šlo o parkouristu Tomáše Zonygu a hokejového brankáře Marka Peksu. Jinak ale moc často společnost nemá, pokud nepočítáme syny z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem.

Podle informací Expresu je mnohdy jediným kamarádem zpěvačky mobil, který prakticky nepouští z ruky. „Slyšel jsem Lucii telefonovat, byla velmi hlasitá a mluvila anglicky. Úplně se rozplývala,“ řekl svědek magazínu Pestrý svět. Lucii v takové chvíli dokonce zachytili fotografové.

Server se rozhodl zeptat Vondráčkové, zdali nemá nový vztah. „K soukromí paní Vondráčkové se nebude nikdo vyjadřovat. Děkujeme,“ odpověděl Expresu její mluvčí. Jak vás stars24.cz informoval, zapírání vztahů není u dvojnásobné maminky ničím ojedinělým.

Nedá se ovšem vyloučit ani jiné vysvětlení. Dle informací Expresu může být zpěvačka v kontaktu se svou kanadskou právničkou, kterou údajně nedávno vyměnila. Ostatně tento týden se Lucie na otočku do zámoří vydala.

Témata: Lucie Vondráčková