Bittnerová po porodu: Otevřené přiznání!

Bittnerová, Miluše 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 11:33 | Aktualizováno: 21. září 2019 18:23

Novopečená maminka Miluše Bittnerová si pomalu zvyká na mateřské povinnosti a s nimi spojené starosti. Herečka a moderátorka upřímně přiznala, že kvůli dceři Betynce nemá dostatek času na sebe.

Miluše Bittnerová prožívá pravděpodobně nejhektičtější období svého života. Počátkem září přivedla na svět krásnou a zdravou dceru Betynku a mateřské povinnosti si oblíbená herečka a moderátorka zatím naplno užívá.

„Jsem šťastná, že už je dcera na světě. Nechci používat klišé, ale ono to asi jinak ani nejde. Žádná slova na světě by mi nestačila na to, abych někomu, kdo to sám nemůže pocítit na vlastní kůži, popsala, jaké to je, zažívat mateřství. Je to nádherný,“ popsala eXtra.cz.

Bittnerová přiznala, že ač je poměrně cynik, mateřství jí dostává na kolena. „Je to neuvěřitelná věc. Betynka je vlastně potvrzením toho, že má smysl, abych byla na světě. Nemůžu se z toho v dobrém vzpamatovat a opravdu, neříkám to z povinnosti, protože bych měla, si to užívám,“ dojímá se.

Miluše teď kvůli rodičovským starostem dokonce zanedbává sama sebe. „Malá furt jí, ale opravdu pořád. Kvůli tomu ani nemám čas se sama pořádně najíst,“ směje se herečka.

Témata: Miluše Bittnerová