Ewa Farna narovinu o mateřství: Nejsem to já!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 9:33 | Aktualizováno: 22. září 2019 15:45

Ewa Farna už je tři měsíce maminkou malého Artura a doposud si na každém kroku pochvalovala, že ji mateřské povinnosti téměř vůbec nezměnily. Nyní už ale zazněla jiná slova. K čemu se zpěvačka přiznala?

Ewa Farna se sice před časem nechala slyšet, že mateřství ji nijak zásadně nezměnilo. Na vlnách Českého rozhlasu, konkrétně v pořadu Blízká setkání, se ovšem rozhodla svá slova lehce poupravit. Ale opravdu jen lehce.

Mateřské povinnosti si podle svých slov zvládá plnit dobře. „Nebo si to alespoň myslím. Holky se bojí, že budou zavřené u plotny, ale když kolem sebe máte dobré lidi a manžela… Užívám si mateřství a nepřipadá mi to jako omezení,“ konstatuje populární zpěvačka.

Farna se krátce po porodu vrátila na pódia, přičemž syna Artura má neustále u sebe. Už dříve uvedla, že chlapeček snad věděl, že se narodí do muzikantské rodiny. „Beru ho všude s sebou a bez něj si připadám jako bez ruky,“ vysvětluje zpěvačka, kterou prý více změnilo těhotenství, nikoliv mateřství.

„Je to paradoxní, ale v osmém měsíci jsem doma měla naprosto uklizeno! Jsem bordelář a teď v tom mám řád. Nevím, kde se to ve mně probudilo. Připadá mi, jako bych to nebyla já,“ podivila se nad tím Farna.

Témata: Ewa Farna