Hana Krampolová: DRSNÁ SLOVA o léčbě! Tohle chtěla udělat!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 8:59 | Aktualizováno: 22. září 2019 12:23

Hana Krampolová už pár měsíců tráví po léčebnách po celém Česku, kde se jí odborníci na slovo vzatí snaží pomoci zbavit se závislostí. Manželka populárního baviče Jiřího Krampola si ovšem o léčbě myslí své - už by ráda šla domů.

Když Jiří Krampol zhruba před dvěma týdny mluvil o své nemocné ženě naposledy, tvrdil, že jí čekají v léčebně ještě minimálně tři měsíce. Hanka je ale evidentně jiného názoru. „Chtěla jsem podepsat revers, ale nedovolili mi to. Asi se tu unudím k smrti!“ prohlásila pro eXtra.cz.

„Nikdo tady na mě není zlý, ale jsem tu fakt zbytečně. Nikdo mě neléčí, jen se celé dny strašně nudím,“ konstatuje manželka známého baviče. „Jen jednou za týden píšu nějaké psychologické testy a taky mám jednou týdně sezení s psycholožkou. Jinak nic,“ popsala svůj program.

Hanka se domnívá, že takovou léčbu by zvládla i ambulantně. „Teď se čeká na vyhodnocení posledních testů a pevně doufám, že pak už mě pustí. Prý je to na dobré cestě. Kdyby mě tu dál drželi, nevím, co bych tu dělala,“ řekla na rovinu.

Krampolová tvrdí, že už opravdu není důvod, aby léčba pokračovala. „Teď už nic nehrozí. Alkohol mi už nechutná a určitě si najdu něco, čím se zabavit, nějaké zaměstnání. Hlavně, abych už byla pryč,“ dodala optimisticky.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol