Karel Gott a leukémie: DOJEMNÁ SLOVA!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. září 2019 16:07 | Aktualizováno: 21. září 2019 13:01

Dcera Karla Gotta Dominika by ráda byla s tátou v těžkých chvílích, kdy bojuje se zákeřnou nemocí. Aktuálně to ale možné není. Přesto ho podporuje alespoň na dálku.

Dominika se po oslavě 80. narozenin Karla Gotta vrátila zpět do Finska a navzdory tomu, že před několika dny zpěvák oznámil těžkou nemoc, za ním přiletět nemůže.

"Co se týká táty, mám obrovskou starost! Do Prahy zatím nemůžu přiletět, ale jsem s ním v kontaktu alespoň po telefonu," řekla Blesku Gottova dcera.

Na svého otce naléhá, aby sílil a boj s nemocí nevzdával. "Táta musí jíst, aby měl energii s nemocí bojovat, což mu moc nejde! Řekla jsem mu, aby to zkoušel, že to bude vše dobré. A hlavně aby myslel pozitivně. Už se moc těším, až za ním opět přiletím," dodala Gottová.

Gott, který trpí akutní leukémií, se ambulantně léčí ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. "Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu," uvedl Gott a doplnil, že i přes několik druhů léčby přešlo toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukémii.

Témata: Karel Gott