Oldřich Kaiser po infarktu: Srdce opět šlape...!

Oldřich Kaiser 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 14:22 | Aktualizováno: 20. září 2019 16:01

Oldřich Kaiser je definitivně venku ze všech zdravotních potíží. Populární herec, kterého v létě postihl infarkt, se totiž objevil znovu na jevišti s nerozlučným parťákem Jiřím Lábusem. Srdce mu tedy opět bije pro divadlo!

Jsou to dva měsíce, co celé Česko zaskočila zpráva, že čtyřiašedesátiletý Oldřich Kaiser prodělal infarkt. Vyšlo to najevo poté, co pořadatelé Hvězdného léta pod žižkovskou věží začali přesouvat představení, v nichž se měl objevit. Server stars24.cz poté zjistil, že herec už předtím zrušil jedno hudební vystoupení.

Kaiser skončil v péči lékařů specializované pražské kliniky IKEM, kteří mu naordinovali šestitýdenní klid. Herec se vydal na chalupu, později vyrazil také do Vídně, kde se setkal s výtvarníkem a někdejším prezidentským kandidátem Vladimírem Franzem.

V září se pak opět vrhl do práce. Podle informací Blesku už s kamarádem Jiřím Lábusem opět hrají hru Žena za pultem 2. Redakce deníku na svém webu konstatuje, že herec je v dobrém rozmaru, skoro jako by před nedávnem ani žádné zdravotní potíže neměl.

Ulevilo se tak nejen jeho divadelním kolegům v čele s Lábusem, ale i jeho partnerce a druhé polovině hudebního dua Dáše Vokaté. Kaiserovo srdce už zase bije pro umění.

Témata: Oldřich Kaiser