Kopřivová překvapila: Vrátila se do míst, kde s ní žil Jágr!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 16:19

Veronika Kopřivová cestuje po světě prakticky neustále, tentokráte se ovšem vydala do míst, kde žila s hokejistou Jaromírem Jágrem. Zastesklo se jí snad? Těžko říct, sama o účelu cesty raději mlčí.

Tohle její současný přítel Míra možná nerozdýchá. Soudě podle sociálních sítí se Veronice Kopřivové zastesklo po místech, kde dlouhá léta žila s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, pár oznámil rozchod letos na jaře. Modelka se totiž vydala na Floridu, za místní Pantery její bývalý partner několik let válel.

Zastesklo se jí snad i po Jágrovi? Těžko říct, Veronika tentokrát ani na Instagramu účel své cesty nevysvětlila, je ovšem jasné, že si během let strávených po boku olympijského vítěze prosluněnou Floridu bezpochyby zamilovala.

Pokud by se jí opravdu zastesklo, může se hokejistovi ozvat. Před časem totiž Kopřivová přiznala, že si nadále mají co říct. „S Jardou jsme stále v kontaktu, voláme si a také jsme se viděli. Jsme oba rozumní lidé a nebudeme na veřejnosti dělat scény nebo hrát divadlo,“ řekla Blesku.

Její přítel Miroslav Dubovický však může být v klidu, jelikož modelka se nechala slyšet, že je mezi sebou rozhodně neporovnává. Média totiž důrazně upozornila, že kolegu z branže nebere jako nějakého náhradníka, ale naopak jako někoho nového a jiného.

Témata: Veronika Kopřivová