Miluše Bittnerová má jasno: Jedna svatba nestačí!

Bittnerová, Miluše 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 14:24

Herečka a moderátorka Miluše Bittnerová je nejen novopečená maminka, ale také čerstvě vdaná dáma. S partnerem Rendou si řekli "ano" krátce před porodem dcery Betynky, ale nebylo to naposledy. Rodina by to prý Miluši neodpustila.

Miluše Bittnerová má za sebou pravděpodobně nejhektičtější období ve svém životě. Počátkem září přivedla na svět krásnou a zdravou dceru Betynku, to ale nebylo všechno. Až dnes vyšlo najevo, že s partnerem Rendou stihli vstoupit také do svazku manželského.

„Byl to velmi rychlý nápad, realizace nám trvala den a půl. S manželem jsme se vzali na úřadě pouze se dvěma svědky. Hlavním důvodem bylo, že jsme chtěli, aby naše dcera přišla na svět do úplné rodiny,“ prozradila Blesku.

Do posledního slova stejné zdůvodnění svatby sdělila i eXtra.cz. Pro tento web ještě dodala, že s manželem chtějí dceru nechat pokřtít, i proto se tak narychlo rozhodli. Zároveň si jsou ovšem vědomi, že komorní obřad jim u příbuzných a přátel jen tak neprojde.

„Rodina a kamarádi by nám asi neodpustili, kdyby to s námi nemohli prožít. Proto ještě plánujeme jednu svatbu, tentokrát církevní. Ale to až za nějaký čas, až malá lehce povyroste,“ řekla serveru herečka a moderátorka.

Témata: Miluše Bittnerová