Gregorová čelí urážkám: Výlev kvůli Brzobohatému!

Ondřej Koptík a Hana Gregorová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 13:10

Hana Gregorová nemá chvíli klid. Často se propírá její vztah s o desítky let mladším partnerem, kvůli kterému leží v žaludku i některým obyčejným lidem. Jeden z nich se do vdovy po Radku Brzobohatém pustil na sociální síti, ale se zlou se potázal.

Vdova po zesnulém herci Radku Brzobohatém Hana Gregorová přitahuje pozornost i po manželově smrti, a to především vztahem s o pěknou řádku let mladším mužem. Možná i proto se dle týdeníku Sedmička stala na sociální síti terčem opravdu nechutných, vulgárních nadávek. Dotyčný měl psát např. o tom, že „se začala válet s feťákama“ a označoval ji nejrůznějšími hanlivými výrazy.

Herečka si to ovšem nenechala líbit. „Já Vás bohužel nebo bohudík neznám, ale nechápu, kde se ve Vás bere tolik nenávisti vůči mně, čím Vás tak nesmírně irituji, že jste musel sáhnout k vulgaritám nejhrubšího zrna. Tím, že i když tady žiji přes třicet šest let, jsem z Bratislavy, tím, že jsem byla manželkou Radka?“ řečnicky se ptala podle magazínu.

„I kdyby to byly tyhle motivy nebo jiné, není důvod vyjadřovat se na sociálních sítích patřících divadlu ani kdekoliv jinde vulgárním způsobem. Žiji svůj soukromý život, do kterého Vám mimochodem nic není, jak mi vyhovuje, a svůj pracovní život věnuji naplno našemu divadlu, které miluji,“ pokračovala ve svém výlevu.

Na závěr vdova dodala, že má kolem sebe spoustu přátel, kolegů i diváků, kteří jí a divadlu fandí. „Mohli bychom Váš ubohý komentář vymazat, ale ať lidi vidí, kam malost, závist a komplex neúspěchu může člověka přivést,“ vzkázala autorovi komentáře, který už se možná někde stydí.

Témata: Hana Gregorová Radoslav Brzobohatý