Jitka Boho: S manželem prožívala peklo? Kamarádka promluvila!

Jitka Boho s manželem Lukášem 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. září 2019 9:08

Když zpěvačka a bývalá modelka Jitka Boho oznámila, že už nežije se svým manželem Lukášem, byl to pro mnohé šok. I když ale jejich manželství navenek vypadalo idylicky, v soukromí tomu prý bylo úplně jinak!

Jak vás již server Stars24.cz informoval, Jitka Boho se odstěhovala od svého manžela Lukáše! Ve svém prohlášení uvedla, že je teď pro ni na prvním místě jejích dcera Rosálka, se kterou se už před nějakou dobou odstěhovaly na Moravu.

Jitka Boho dodala, že v jejím vztahu s manželem došlo ke zlomu. „Nemohla jsem jinak…“ prozradila bez bližších detailů. Podle svědectví kamarádky si Jitka údajně prošla domácím peklem! 

„Jitka se pořád snažila, aby navenek bylo vše v pořádku, ale už to dál nešlo. Zhubla, byla pořád taková vyděšená a v ničem si nevěřila...“ prozradila Blesku Jitčina kamarádka, která si nepřála zveřejnit své jméno.

Psychické problémy před časem přiznala i sama Jitka. „Myslela jsem si, že problém s pletí mám i z kafe, protože to člověk hledá příčinu ve všem, ale opravdu to bylo hormonální a psychické...“ vysvětlovala.

Navíc přiznala, že doma je to občas mezí ní a jejím mužem Lukášem na ostří nože. „Někdy si strašně lezeme na nervy. Nebo spíš já Lukášovi, protože jsem taková klidná, řeším konflikty v klidu. A to někdy dokáže Lukáše ještě víc vyprovokovat,“ prozradila už před rokem.

Teď se navíc začalo spekulovat o tom, že jí byl Lukáš nevěrný! Ani jeden z manželů se ale ke krachu vztahu nechce příliš vyjadřovat.

Témata: Jitka Boho rozvod