Lucie Bílá si s tím láme hlavu: Syn a přítel se prý nesnesou!

Lucie Bílá s partnerem a synem Filipem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 20. září 2019 16:22

Lucie Bílá navenek působí šťastným dojmem, ale někteří lidé tvrdí, že musí řešit i řadu problémů. Jedním z nich jsou údajné rozepře mezi jejím dospělým synem Filipem a partnerem Radkem. Co je na tom pravdy?

Syn Lucie Bílé Filip už je velký chlap, je mu 24 let a žije v zahraničí. Jeden z tuzemských serverů nyní naznačuje, že jeho kroky vedly do ciziny kvůli rozepřím s maminčiným současným partnerem, svalovcem Radkem Filipim. Potvrdit to údajně měla osoba z okolí Filipa.

„Filip si doma připadal jako třetí kolo u vozu. Jeho máma skákala kolem Filipiho a on byl zvyklý být na prvním místě. Tam ale najednou byl milenec. Chtěl změnu a vadila mu hodně mediální pozornost!“ prozradil prý Šípu jeho spolužák a kamarád.

Bílá ovšem na sociálních sítích poměrně pravidelně vyvěšuje fotky, na kterých jsou syn Filip i její partner Radek zachyceni s úsměvem na tváři. Poslední takový snímek sdílela na Instagramu počátkem září. Na nějaké rodinné rozepře to tedy rozhodně nevypadá. Zpěvačka se dokonce nechala dříve slyšet, že právě syn jí přesvědčoval, aby se k Filipimu vrátila.

„Největší problém s tím (rozchodem – pozn. red.) měl můj syn Filip. Pořád mi volal a ptal se: Mami, proč ho od sebe odháníš? Vždyť je to skvělej chlap, co tě miluje. A měl pravdu, byla jsem hloupá,“ přiznala zpěvačka před časem Blesku.

Témata: Lucie Bílá