Bouček mluví po svatbě o dětech, ale… On si snad nevidí do pusy?!

Gabriela Bendová a Libor Bouček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 8:50 | Aktualizováno: 19. září 2019 22:31

Už měsíc je Libor Bouček šťastně ženatý, o letních prázdninách pojal za ženu svou partnerku Gabrielu. Oblíbený moderátor už dokonce otevřeně mluví o dětech. Příště by si však možná měl pořádně rozmyslet, co chce říct.

Když si zhruba v polovině srpna řekli „ano“ Libor Bouček a jeho partnerka, modelka Gabriela Bendová, stars24.cz vás o tom informoval. Už tehdy se čile spekulovalo o tom, že se novomanželé chystají založit rodinu, o které výřečný moderátor dlouze básnil na sociální síti. Nyní prozradil, že s dětmi se u nich doma opravdu počítá.

Svým rodičům i dalším příbuzným tím bezpochyby udělal radost, vzápětí je ovšem zchladil poměrně překvapivým vyjádřením o výchově potomků. „Už teď s jistotou vím, že až přijdou děti, tak je nedám na vysokou,“ cituje moderátora Blesk.

Jak to Bouček vysvětluje? „Chci, aby se naučily pořádné řemeslo, protože řemeslníci se dnes platí zlatem a špatně se shánějí. Já mám obě ruce levé, takže si musím neustále někoho volat,“ přiznal podle deníku.

„Když to bude chlapec, tak to bude šikovný zedník, který začne tady, a pak se přesune do západní Evropy. A když to bude dívka, troufám si tvrdit, že když to bude šikovná kuchařka, tak se uživí všude. Je to takový vzkaz mým rodinám, ať už nečekají vysokoškolské vzdělání, protože to už v téhle době nemá smysl. Pro ty děti je to fakt dobrý, protože si vydělají,“ dodal Bouček.

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová