Karel Gott ukáže své PRAVÉ JÁ! Takhle ho neznáte!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. září 2019 22:02

V posledních měsících vzniká dokument, který mapuje život Karla Gotta. Autorka Olga Špátová s ním dokonce absolvovala zahraniční cesty, což se nepovede každému.

"Na vlastní oči jsem si uvědomila, že je to neuvěřitelný člověk, kterého si váží lidi všech generací. To rozhodně není náhoda a jsem si jistá, že tady není žádný takový člověk, který by šedesát let dělal radost lidem," řekla serveru Super Olga.

Přiznala ale, že se Gottovi v poslední době nedaří nejlépe. "Bojuje se svým zdravím, ale byla jsem překvapená, jak se za každých okolností věnuje lidem do poslední chvilky. V těchto momentech zapomene i na to, že ho trápí zdraví. Často vypadá, že to není ani možné, aby všechno zvládl, aby to odzpíval. On ale dbá na to, aby byl za všech okolností vítěz," dodala.

Gott trpí akutní leukémií a ambulantně se léčí ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. "Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu," uvedl Gott a doplnil, že i přes několik druhů léčby přešlo toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukémii.

"Podstupuji ambulantní léčbu a dojíždím do nemocnice na kontroly, v rámci kterých lékaři sledují můj celkový zdravotní stav," dodal Gott na facebooku. 

Zpěvák také uvedl, že před pár dny dotočil záběry pro zmíněný dokumentární film o svém životě a v současné době dokončuje autobiografii, která vyjde na jaře příštího roku.

Témata: Karel Gott