Karel Gott a leukémie? Spolupracovnice otevřeně o jeho zdraví!

Karel Gott natáčí s Olgou Špátovou dokument 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 14:59 | Aktualizováno: 19. září 2019 13:12

Karel Gott statečně bojuje s akutní leukémií, přesto se nadále věnuje některým pracovním záležitostem, především knize a filmu o své osobě. Právě s ním spolupracující dokumentaristka Olga Špátová se rozhodla otevřeně promluvit o jeho zdraví.

Karel Gott před týdnem přiznal, že už nějaký čas opět bojuje se zákeřným nádorovým onemocněním, tentokrát jde o akutní leukémii, která mu bere spoustu sil. Legendární zpěvák sice ruší koncerty, dva projekty ale ladem ležet nenechává – biografickou knihu a připravovaný dokument.

Na natáčení snímku se zásadně podílí dokumentaristka Olga Špátová, která si spolupráci s Mistrem nemůže vynachválit. Ačkoliv i ona pozoruje nepříjemné změny v Gottově životě. „Karlovi v poslední době není nejlépe, bojuje se zdravím, ale byla jsem překvapená, jak se za každých okolností věnuje lidem do poslední chvilky,“ cituje ji Super.cz.

„V těchto momentech zapomene i na to, že ho trápí zdraví. Často vypadá, že to není ani možné, aby všechno zvládl, aby to odzpíval. On ale dbá na to, aby byl za všech okolností vítěz,“ pokračovala Špátová.

Doufejme, že Gott vzejde vítězně i z boje s leukémií, v níž u něj přešla dříve diagnostikovaná porucha krvetvorby. Podle nejnovějších informací osmdesátiletý zpěvák statečně vzdoruje zákeřné chorobě již od loňského listopadu.

Témata: Karel Gott Olga Špátová