Lucie Bílá a další tajemství: Přiznala…

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 13:03 | Aktualizováno: 18. září 2019 14:23

Lucie Bílá si možná chtěla některá tajemství nechat pro sebe, ale realita je nakonec jiná. Něco nového o ní nedávno prozradil exmanžel Václav Noid Bárta, nakonec přispěchala se svou troškou do mlýna i ona sama. Co o sobě zpěvačka přiznala?

Lucie Bílá zažívá dny vyzrazených tajemství. Jednu zajímavost o ní mimoděk prozradil zpěvák Václav Noid Bárta, další raději vypustila do světa sama zpěvačka, a to prostřednictvím týdeníku Sedmička. S čím se jeho redakci svěřila?

Bílá zapátrala v paměti a zavzpomínala na období, kdy ji zástupci opačného pohlaví přehlíželi. „Byla jsem několikrát nešťastně zamilovaná. Začalo to už v první třídě. Jmenoval se Jarda a milovala jsem ho asi do páté třídy, jenže on mě nechtěl,“ líčila Sedmičce.

„Byla jsem do něj totální blázen a on přede mnou pořád utíkal. Teď už by možná neutíkal, ale už jsem bohužel zadaná,“ připomněla Lucie ve vyjádření pro týdeník svého současného přítele, svalovce Radka Filipiho, s nímž si jí mnozí fanoušci přejí vidět před oltářem. Zpěvačka to ovšem vytrvale odmítá.

Pro Bílou by případně šlo o třetí manželství. V roce 2002 byla krátce vdaná za hudebníka Stanislava Penka, v letech 2006 až 2008 pak tvořila manželský pár s již zmíněným Václavem Noidem Bártou. Jak nyní přiznala, ke každé ze svateb postrádala opravdu smysluplný důvod.

Témata: Lucie Bílá