StarDance: Radka Třeštíková řeší krizi na parketu i v manželství!

Radka Třeštíková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. září 2019 12:24

Spisovatelka Radka Třeštíková patří k deseti známým osobnostem, které se už za pár týdnů představí na tanečním parketu po boku profesionálů. Show zatím ani nezačala, Radka už ale prožívá pořádné drama!

V zákulisí StarDance se šeptá, že taneční pár složený z Radky Třeštíkové a Tomáše Vořechovského si příliš nepadl do oka. To ostatně přiznal i sám Vořechovský, který ale zároveň dodal, že mu chvíli trvalo, než si k Radce našel cestu: teď je prý ale už všechno v pořádku!

Zatímco tanečník už je v klidu, jeho partnerka Radka se ještě spekulace o jejich sporu pokouší utišit. Na svém instagramu zveřejnila fotkou, kde ji Tomáš drží kolem pasu. „Nespokojený pár vypadá jinak,“ rýpnula si.

Autorka románů Veselí nebo Bábovky si zřejmě dobře uvědomuje, že nepatří mezi favority taneční show. „Už jsem si zvykla, já jsem byla za outsidera považovaná vždycky - když jsem začala psát knihy, když jsem potom začala psát scénáře, dost by mě tedy překvapilo, kdyby to zrovna v tanci mělo bejt jinak. Nejlepší by bylo zavřít všem pusu tím, že vyhrajem, že jo,“ má velké cíle Radka.

Tréninky ale zároveň poznamenaly její soukromý život. Přiznala totiž, že teď nemá čas na svého manžela, fotografa Tomáše Třeštíka. „Moc se teď nevidíme, a když, tak jsme oba totálně vyčerpaní, tak vyčerpaní, že jediné, na co nám kolikrát zbývaj síly, je jen dohadování se o naprostých zbytečnostech,“ práskla Radka Třeštíková na sociálních sítích.

Není to prý ale poprvé. „Oba už dávno víme, jak to vypadá, když se ve vztahu dostanete až na hranu, a že není moc těžký se tam dostat, zato je zatraceně těžký dostat se zas zpátky na místo, kde si umíte odpustit, že nejste dokonalí, ani jeden, zpátky na značku, odkud spolu je mnohem dál a víc, než bez sebe,“ popsala své manželství spisovatelka.

Manželovi na závěr přidala osobní vzkaz. „Miluju Tě, i když mě se*eš - a jo, mohla bych napsat štveš, ale to není stejný, prostě to není stejný,“ dodává Radka Třeštíková.

Letošní jubilejní 10 ročník StarDance startuje už za necelý měsíc. Tanečníci a jejich slavní partneři se divákům poprvé představí 12. října.

Témata: StarDance Radka Třeštíková