Míša Maurerová terčem kritiky: Klec na dítě? Je to jako týrání!

Michaela Maurerová to schytala kvůli kleci pro svou dcerku 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. září 2019 10:49

Herečka Michaela Maurerová si roli maminky užívá! Se svými postřehy nejen z mateřství se s fanoušky dělí na sociálních sítích. Její poslední příspěvek ovšem vyvolal nečekanou pozornost!

Míša Maurerová má doma hned tří děti - dvojčata Josefa a Magdalenu (10) a osmiměsíční Emmu. Právě Emmina fotka v ohrádce vyvolala ostrou debatu. Herečka se totiž podivovala nad tím, jak ženy v minulosti péči o děti zvládaly, když neměly takové vymoženosti jako dnes.

„Snad denně si kladu otázku, jak to ty naše prabáby všechno zvládaly bez teplé vody z kohoutku, pračky, sušičky, papírových plen, vlhčených ubrousků, jídla ve skleničkách, video chůviček, houpátek, sedátek, kaváren s dětským koutkem..... a ohrádek, díky kterým se člověk může jít důstojně vyčůrat a dítě zatím nebude páchat sebevraždu. Byly a jsou to pro mě hrdinky,“ přiznala Míša.

Jenže to, že dala svou malou dcerku do ohrádky, některé maminky příliš nenadchlo. „Ohrádku jsem nikdy na syna neměla ani já a přijde mi to naprostá hovadina,“ divila se jedna z diskutujících. Míša se tím ale nenechala rozhodit. „No vidíte a já to považuju v našem bytě za nezbytnost,“ vzkázala jí herečka.

Za zbytečnou považují „klec na dědi“ i další matky. „Já ji teda taky nikdy neměla ani s prvním ani teď s druhým dítětem, přijde mi to zbytečnost. Ae proti gustu...“ napsala. „Co jsem tak zjistil, tak většina rodičů bere ohrádku na roveň týrání. My jsme se ženou jednoznačně pro,“ podělil se o opačný názor jeden z tatínků.

Dočkání se Maurerová zastala i u dalších. „„Ohrádka je dokonalý vynález! Nás junior 8 z 10 pokusu sice řve, za to je ale v bezpečí... a čoklina mu alespoň nežeňte hračky! Za mne super!“ chválí si ji jedna z Míšiných fanynek.

Témata: Michaela Maurerová děti sociální sítě