Jan Kraus se mnou nemluví… Tachecí narovinu o slavném rozhovoru!

Jan Kraus 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 10:40 | Aktualizováno: 18. září 2019 13:41

Jan Kraus a Barbora Tachecí se oba věnují moderátorské profesi, od posledního setkání v roce 2011 spolu ovšem nepromluvili. Kontroverzní moderátorka nyní s odstupem let upřímně promluvila o jejich legendární výměně názorů.

„Zase kecáte ty vaše blbosti. Vy jste řekla, že volím sociální demokraty, a to je kravina. Tak já si tohle vezmu a jdu.“ Těmito slovy ukončil před osmi lety moderátor Jan Kraus slavný rozhovor s jednou ze svých kolegyň. Barbora Tachecí teď s odstupem o let o legendárním incidentu promluvila ve vysílání Českého rozhlasu.

„Vzal mi nahrávadlo, prásknul dveřma a odešel,“ zavzpomínala moderátorka v pořadu Blízká setkání. Do dnešního dne si přitom stojí za svým. „Já si dodnes myslím, že jsem se nedopustila ničeho šíleného,“ vysvětluje.

Dokonce si prakticky pochvaluje, že k odchodu Krause došlo, a to navíc v tu pravou chvíli. „Už bylo téměř po rozhovoru, takže jsem už měla nabráno to, co jsem později přepsala. A odešel nikoli z živého vysílání, ale z natáčení,“ připomněla Tachecí.

Na závěr pak konstatovala, že šlo o skvělé PR, navíc se jednalo o nejsledovanější video serveru za celý rok 2011. „Sice se mnou bohužel od tý doby nepromluvil, ale práce má nějaké oběti,“ svěřila se kontroverzní moderátorka.

Témata: Jan Kraus