Andrea Verešová si nedala pozor: Omylem ukázala ze svého těla mnohem víc než chtěla!

Andrea Verešová si propagací parfémů pořádně zavařila! 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. září 2019 9:29

Modelka Andrea Verešová se ani v devětatřiceti za své tělo rozhodně nemusí stydět. Její křivky, které ráda vystavuje, by jí totiž mohly závidět i mnohem mladší ročníky. Není divu, že se jí pracovní nabídky jen hrnou. Jenže jedna taková jí pořádně zavařila!

Andrea Verešová dostala nabídku na propagaci parfémů. To, jak se propagace voňavého flakónu a jeho vystavování, zhostila, ale její fanoušky opravdu překvapilo! Andrea se na propagační fotce objevila úplně nahá!

Její nahá podoba se - zřejmě neúmyslně - objevila v odrazu zrcadlového víčka, čehož si všimli i někteří fanoušci. Co na tento kiks říká samotná Verešová? „Bez komentáře," smála se na modelka, když se jí na fotku novináři zeptali.

Pak se ale přece jen rozpovídala. „Lidé jsou velmi všímaví a pozorní. Lupou zkoumají fotky. Asi jsem já málo všímavá. Aby to náhodou někoho neiritovalo nebo neměl nějaký problém, tak jsem už fotku změnila,“ prozradila podle slovenského deníku Nový čas Verešová.

Na jejím instagramu už tak fotka k vidění není. „Já se za své tělo nestydím. Několikrát jsem se fotila nahá, i se nahá opaluju kvůli modelingu. Samozřejmě, to nebyla prvoplánová fotka, nikdy nedávám na sociálních sítích nahé a vulgární fotografie,“ dodala Andrea Verešová.

Témata: Andrea Verešová sociální sítě