Prachař se cítí být svobodný? Jasný vzkaz pro Agátu!

Diana Mórová a Jakub Prachař 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 19. září 2019 16:20

Manželství Prachařových je podle řady indicií v troskách a olej do ohně už přilil i sám Jakub Prachař. V televizním vysílání totiž naznačil, že se cítí být opět svobodný. Máme to číst jako jasný vzkaz pro Agátu?

Agáta Prachařová může účast svého manžela v porotě show Česko Slovensko má talent vnímat v době probíhající manželské krize jako jednu velkou provokaci. Nejenže Jakub Prachař sedí za stolem s Dianou Mórovou, která měla být podle některých spekulací jeho milenkou, herec a moderátor si neodpouští ani přihlouplé komentáře.

V soutěži totiž není nouze o zajímavá vystoupení. Jedno takové měla na svědomí burleska Rocky, která se svěřila, že se dříve živila také organizováním rozluček se svobodou. Prachařovi to nedalo, prostě se musel zeptat.

„Děláte i vítání svobody?“ tázal se soutěžící evidentně zaujatý Jakub. Její odpověď ho nejspíš potěšila. „Ano, v zahraničí se dělají i rozvodové párty,“ cituje burlesku Super.cz. Takové služby se možná budou Prachařovi brzy hodit.

V posledních týdnech totiž všechno nasvědčuje tomu, že jeho manželství je v troskách. Agáta Prachařová dokonce na sociálních sítích už opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová. Ani jeden z manželů sice rozpad vztahu nepotvrdil, pochybuje o něm ale málokdo.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová