Jitka Boho všechny zaskočila: Odešla jsem od manžela! Nemohla jsem jinak...

Válková, Jitka 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. září 2019 8:27 | Aktualizováno: 18. září 2019 13:05

Jitka Boho, česká zpěvačka, vítězka soutěže Česká Miss 2010, bývalá modelka a semifinalistka Československé Superstar, oznámila překvapivou zprávu. Její manželství je u konce! Jitka už se dokonce odstěhovala od svého manžela Lukáše!

Jitka Boho (za svobodna Válková) se se smutnou zprávou ze svého soukromí podělila s fanoušky na Instagramu. „Asi nastala ta chvíle, kdy vám chci sdělit něco, co pro mne není vůbec jednoduché, ale vzhledem k množství dotazů typu 'Jak to, že jste tak dlouho u rodičů?' 'Kdy budou zase fotky z vaší zahrady?' 'Vy jste na Vysočině nějak často?' jsem se rozhodla odpovědět. Už více než měsíc jsme s Rosálkou 'Moravandy',“ přiznala, že se odstěhovala od manžela Lukáše.

Prozradila také, že její manželství skončilo. „V mém soukromém životě došlo k určitému zlomu, který hodně věcí změnil a ještě změní…Určitě to nebude jednoduché, ale nemohla jsem jinak…“ prozradila bez bližších detailů.

Prioritou je pro ni teď její dcera. „Mým středobodem vesmíru je a bude navždy Rosálka. Stejně jako hudba a zpěv, který je mému srdci tak blízko a kterému teď chci svůj volný čas ještě více věnovat…(během pár dnů vyjde slibovaný videoklip, na tom se nic nemění),“ vysvětluje, co ji čeká v příštích dnech.

Od fanoušků i přátel se jí ihned dostalo slov útěchy. „Kdyby cokoliv. Jsem tady,“ vzkázala jí například herečka Eva Burešová. Přidala se i moderátorka a bývalá Miss Lucie Křížková. „Hodně sil, Jíťo,“ napsalaJitce na instagramu. 

To Pavel Novotný její situaci okomentoval slovy „nečekané zhroucení vztahu s k*kotem“. „Kdyžtak je ti moje advokátka (eso na rozvody) k dispozici. Mám tě rád,“ vzkázal jí Novotný.

Jitka Boho si podpory svých fanoušků i kamarádů velmi cení. „V těchto chvílích děkuji za vaši podporu a pochopení…“ dodala na Instagramu.

Témata: Jitka Boho