Vnadná Mesarošová vystavila přednosti: Lidem spadla brada!

Dominika Mesarošová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 22:00

Vnadná modelka a maminka Dominika Mesarošová se i ve 34 letech udržuje ve výborné formě. Fanoušci se o tom v den jejích narozenin mohli přesvědčit na sociální síti.

Modelka Dominika Mesarošová oslavila o uplynulém víkendu 34. narozeniny. Bezpochyby dostala spoustu dárků, ovšem i ona sama se rozhodla své příznivce řádně obdarovat. Vnadná kráska se totiž na sociální síti pochlubila žhavým snímkem, na němž se pořádně vyprsila.

„Chci Vám všem, co jste si dnes 15. 9. vzpomněli na moje 34. narozeniny, moc poděkovat za přání, krásná slova a povzbuzení do dalších let. Opravdu si toho moc vážím. Celý den mi pípá mobil. Nestíhám všem odepisovat a poděkovat, tak volím tento způsob,“ napsala ke snímku modelka.

Uživatele sociálních sítí nenechali její přednosti chladnými, a tak kromě přání nechyběly ani komplimenty. „Domi, přeji Vám krásné narozeniny. Vypadáte skvěle, to, co jste se sebou udělala, je obdivuhodné,“ píše jeden z diskutujících. „Luxusní prsa,“ komentoval to stručně a jasně další komentující.

Vystudovaná kadeřnice podobně dráždí svým velkým poprsím, které je dílem plastických chirurgů, poměrně často a evidentně na tom nehodlá nic měnit.

Témata: Dominika Mesarošová