Tajemství Lucie Bílé ODHALENO: Práskl to Noid!

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 19:55 | Aktualizováno: 19. září 2019 22:19

Václav Noid Bárta mimoděk prozradil pozoruhodné tajemství exmanželky Lucie Bílé. Týká se mobilního telefonu populární zpěvačky, která s ním tvořila pár zhruba dva roky. Co je na něm zajímavého?

Často se v poslední době spekuluje o možné třetí svatbě Lucie Bílé, zpěvačka o ní ale zatím nechce slyšet, však má za sebou dvě nepovedená manželství. Kupříkladu v letech 2006 až 2008 tvořila manželský pár se zpěvákem Václavem Noidem Bártou. Právě on nyní prozradil jedno velké tajemství mnohonásobné Zlaté slavice.

Drsný rocker, který momentálně čeká se svou současnou partnerkou Eliškou miminko, to práskl v odpovědi na zdánlivě nevinnou otázku, zdali zvedá skrytá čísla. „Jediné skryté číslo, které mi volá, je Lucie Bílá,“ odpověděl v rozhovoru pro Rádio Impuls.

Noid Bárta je v kontaktu nejen s exmanželkou, ale i s jejím přítelem Radkem Filipim, jemuž před časem komentoval jeden snímek na sociální síti. Příznivce obou kolegů z hudební branže to tenkrát zaskočilo.

„Hezký světlo!! Včetně vás, teda,“ napsal tehdy v komentářích Noid a bylo znát, že si s Bílou rozhodně nic nevyčítají. Filipi na to reagoval jen několika smajlíky, avšak jednu z fanynek to dojalo. „Jé, to je hezký, že svoji ex chválíte i s jejím novým,“ prohlásila na adresu Noida.

Témata: Lucie Bílá Václav Noid Bárta