StarDance odvrací další malér? Napětí mezi porotci!

StarDance 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 15:33

Jubilejní desátá řada StarDance, která odstartuje v říjnu, je plná změn, a to se řadu dalších tvůrcům ani nepodařilo dotáhnout úspěšného konce. Obměnilo se třeba i složení poroty, před prvním večerem proto panuje značné napětí.

Už ani ne za měsíc se taneční páry složené z jedné celebrity a profesionálního tanečníka či tanečnice objeví poprvé na televizních obrazovkách v rámci jubilejní desáté řady StarDance, o jejímž programu jsme vás již informovali. Jednu možnou ostudu se tvůrcům podařilo předem odvrátit, ale až první večer doopravdy ukáže, zdali všechno klape, jak má.

Napětí roste především kvůli nově složené porotě. Podle Super.cz hrozí rivalita mezi dlouholetým porotcem Zdeňkem Chlopčíkem a nováčkem Janem Tománkem, který se nechal slyšet, že bude s velkou pravděpodobností k tanečním párům velice kritický.

„Moje profese je taneční trenér a manažer tance obecně a ten taneční trénink v tom sportovním tanci je postaven na negaci, vypíchnete problém na tréninku a v podstatě ten pár celou dobu buzerujete. A já se trochu bojím, přestože jsem člověk pozitivní, že ty páry tak trochu budu buzerovat taky,“ řekl serveru.

Tománek je o tom přesvědčený, přestože si uvědomuje, že ve StarDance nejde pouze o profesionály. „Tohle je trošku jiná disciplína a já bych si moc přál, abych ty páry mohl chválit a vyzdvihnout ty dobrý věci. Ale nemůžu to tomu divákovi slíbit, protože to nemůžu slíbit ani sobě,“ konstatoval pro Super.cz.

Témata: StarDance Zdeněk (tanečník) Chlopčík Richard Genzer