Upřímná Andrea Pomeje: Svalovec Petr tohle rád neuslyší!

Andrea Pomeje s Petrem Plačkem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 11:50

Andrea Pomeje by možná měla s upřímností svých vyjádření začít šetřit, jelikož by se mohla dotknout partnera Petra Plačka. Pohledná dýdžejka se za ním sice stěhuje, jinak se ale o společné budoucnosti moc bavit nechce.

Andrea Pomeje prožívá pravděpodobně nejnáročnější rok ve svém životě. V únoru podlehl rakovině její manžel Jiří (†54) a z ní se tak stala vdova, ačkoliv už v době hercova úmrtí měla jiného partnera, svalovce Petra Plačka. Ten musí některá slova z úst své přítelkyně vnímat celkem rozporuplně.

Bezpochyby je například rád, že Andrea svolila ke stěhování mimo Prahu, konkrétně do vesnice, kde on staví barák. „Zvýšil se mi nájem a přijde mi škoda to dávat někomu cizímu, když to můžeme dávat do svýho,“ vysvětlila Expresu velký životní krok.

Plaček jistě oceňuje, že populární dýdžejka se hodlá podílet i na financování stavby. „Hypotéku budeme nějakým způsobem platit společně. Ale domeček je jeho a chtěla bych, aby jeho pořád byl,“ prozradila serveru. Dál už to ale se společnou budoucností tak růžové není.

„Myslím, že jsem pořád nějakým způsobem v minulosti. Ne, že bych náš vztah nebrala vážně, ale rozhodně bych se teď nehrnula do nějakýho manželství nebo tak,“ vyvrátila spekulace o další svatbě, podobně jako dementovala informace o možném těhotenství.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček