Agáta Prachařová PŘEKVAPILA: Z Izraele si přivezla oporu!

Agáta Prachařová s kamarádkou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 11:14 | Aktualizováno: 17. září 2019 22:01

Agáta Prachařová je z Izraele zpátky v Česku, domů ale nepřijela sama. Ke kufrům přibalila i osobu, která by ji v současné těžké situaci měla být oporou. Modelka a moderátorka si totiž prochází další krizí s manželem Jakubem.

Agáta Prachařová je z Izraele, kam po vypuknutí další manželské krize opět kvapem zmizela, zpátky v Česku, ale nepřijela sama. Ačkoliv se během pobytu v zahraničí chlubila i snímkem s několika fešáky, na cestě domů jí dělala společnost kamarádka Mirit. „Proč letět sama… vezu Izrael do Prahy,“ komentovala to na Instagramu.

Modelka a moderátorka se rovněž znovu může zapojit do chodu domácnosti, který měl v posledních dnech na starosti manžel. „Jsem ráda, že i já můžu mít čas pro sebe, protože děti nemají jen matku… je skvělé, když otec je opravdu otec,“ vyjádřila se k tomu Agáta. Zatímco někteří to chápali jako rýpnutí, podle eXtra.cz mu takhle vystřihla poklonu.

Tak jako tak, Jakub Prachař si už mohl vyrazit do společnosti, kde si nejlépe vyčistí hlavu zase on. Jak vás stars24.cz informoval již včera, oblíbený herec a moderátor zašel na závěrečnou akci módního týdne, kde podle svých slov potkal až na pár výjimek samé hezké lidi.

Ačkoliv se tedy Prachařovi prezentují jako fungující rodiče, nemění to nic na tom, že jejich manželství je podle všeho v troskách. Zatímco Jakub to veřejně odmítl komentovat, Agáta na sociálních sítích poskytla takovou spoustu indicií, že o tom nikdo nepochybuje.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař